Mangosalsa



                                                                                Foto: Karin / bevemyrs blogg

Den här salsan är jättegod!!!

Perfekt till grillat, korv,  kött, kyckling eller en gryta. Enkel att göra, det största problemet tycker jag är att hitta lagom mogna mangosar, ofta är dom alldeles för hårda (det är ju inte alltid man har ro att vänta på att dom ska mogna här hemma)=). 


Ingredienser: 

2-3 mango
2 äpplen
1 rödlök
2 msk mango chutney
örtsalt, gourmésalt eller vanligt salt

ev. koriander och strimlad citronmeliss


Gör så här: Hacka mango, äpplen och rödlök, blanda allt tillsammans med mango chutney och salt. Om du vill kan du även blanda i korinder och lite strimlad citronmeliss.  Går utmärkt att göra dagen innan du ska äta den. 




Kommentarer
Postat av: Cattie

Måste prövas, jag älskar mango! :-)

Har du testat att göra på den frysta varianten?

Tycker den funkar bra i bak/smoothies då den alltid är mogen...:-)

2009-07-13 @ 11:45:46
Postat av: Karin

....vilken bra idé med den frysta mangon! Känner mig lite bäng som inte kommit på att testa det redan, måste ju fungera utmärkt!=)

2009-07-15 @ 23:18:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen