Fudge med ingefära

                                                                              Foto: Karin / bevemyrs blogg
Så här i glasstider är det gott att variera med lite olika såser, den här är lite annorlunda och väldigt god!!! Kanske något att fira nationaldagen med! Gott ska det vara! Heja Sverige!!!=)
Ingredienser:
1 dl mjölk 
1 dl vispgrädde
1 dl farinsocker
1 tsk malen ingefära
1 msk smör
150 gr mjölkchoklad
Gör så här: Koka mjölk, vispgrädde, farinsocker och ingefära i ca 2 minuter. Låt såsen svalna något och rör sedan i smör och choklad. Servera den gärna varm till glass, Om du vill kan du även röra i lite kardemumma, väldigt gott!!!

Kommentarer
Postat av: Jerka

Är det verkligen glasstider?? Är just nu genomfrusen och apförkyld för jämnan.....



Men det är klart, man behöver ju inte äta den utomhus?? =)



Trevlig Nationaldag!!!



Kramar!!

2009-06-06 @ 10:41:34
Postat av: Anonym

Yes! Från och med den första juni är allt officiellt glassätande tillåtet!=)



Ja, du ska också ha ett fint nationaldagsfirande!!! Krya på dig!



Kram!

2009-06-06 @ 19:34:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen