Pannkaka gjord på kokosmjölk och banan




Foto: Karin / bevemyrs blogg
Porslin: Fat - Uppsala Ekeby "Kryss". Glas- IKEA

Brorsan tipsade om ruggigt goda pannkakor (från den här sympatiska bloggen) gjorda på kokosmjölk och banan. Med höga förväntningar gjorde jag för säkerhets skull dubbel sats, köket osade igen, dimman skingrades och matlyckan var fullständig. Magen åts trind och pannkaksupplevelseln var total.


Ingredienser:
2 port

2 ägg
1 burk kokosmjölk (400 ml)
2 dl mjöl
1 msk råsocker (eller för den delen farinsocker)
1/4 tsk salt
2 bananer
smör

Gör så här: Vispa ihop ägg, kokosmjölk, socker och salt. Skiva bananerna och rör ner dem i smeten. Stek små pannkakor i smör på ganska hög värme. Servera med frukt, sylt eller något annant gott. Pudra på florsocker om så önskas.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Det både låter och ser gott ut!:)

2010-02-25 @ 10:52:04
Postat av: Emmas Kök

Låter riktigt spännande! Måste provas snarast!

2010-02-25 @ 12:20:54
URL: http://emmaskök.se
Postat av: Malin

Vad gott det lät! Kanske det jag ska använda mina övermogna bananer till :)

2010-02-25 @ 12:58:35
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Mille

Men jisses så gott.

Några sådana istället för semlor i morgon lär det nog bli :)

2010-02-26 @ 15:57:33
URL: http://flitigaflisan.blogspot.com
Postat av: Marie

Dom där måste jag prova, låter jättegott!

2010-02-26 @ 23:14:18
Postat av: Eva

Nu har jag gjord pannkakorna och vi njöt i fulla drag!!! / Eva

2010-03-03 @ 12:09:36
Postat av: Marie

Det ÄR jättegott!!!:)

2010-03-03 @ 22:42:09
Postat av: Jenny

Låter gott som ett alternativ till vanliga. Ska testas snart.

2010-05-14 @ 16:08:49
URL: http://sv.libidil.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen