Stormkökspizza


Foto: Karin / bevemyrs blogg

När vi var ute på sjön sist luncahade vi godaste stormkökspizzorna på en berghäll! Mysigt och väldigt gott!!!

För att göra det enkelt gjorde jag pizzorna klara hemma, lagom stora för stomköksstekpannan, och värmde dem sedan när det började kurra i magen:)


Ingredienser:
1 dl vetemjöl
2 dl dinkel 
2 dl grahamsmjöl
2 1/2 tsk bakpulver
40 gr smör
1 tsk salt
2 msk olja
2 dl mjölk

Topping:

tomatsås
ost
lök
kassler
minitomater
getost
kantareller
färsk timjan

Gör så här: Blanda allt, kavla ut och toppa med sådant du tycker är gott, grädda tills pizzan fått fin färg i 225 grader.




Kommentarer
Postat av: ida

Underbara bilder som vanligt! Hoppas helgen varit bra!

2010-07-04 @ 22:11:11
Postat av: Erika - Bakglädje

Vad smidigt att värma pizzan på stormköket. Det ser ut som ni haft det härligt.

2010-07-05 @ 10:06:11
URL: http://bakgladje.blogspot.com
Postat av: Mille

Får så mycket mer smak av allt du lagar när man ser dina fina bilder :)

2010-07-05 @ 11:48:17
Postat av: Emmy

Vilken underbar idé!

2010-07-05 @ 23:40:20
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: Therese Ö

Wow, vilken häftig idé!

2010-07-27 @ 19:20:04
URL: http://mememebobbymcgee.blogspot.com
Postat av: Astrid Bolund

Gillar om det du skrev! Roligt att se en del prima saker och inte bara det generella grejerna som man kan se om varje dag. ;)

2010-11-29 @ 12:58:41
URL: http://jade.se/paketresor/phuket

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen