Sega nötkakor med vinbärstopp


Foto: Karin / bevemyrs blogg

När sjöliv levs äts kakor på klipporna i största njutning! Utan överdrift, den här är fantastiskt god!!!

________________________________________________________________________________________________

Ingredienser:

1 påse hasselnötter eller mandel, ca 200 g, malda
200 g socker
4 äggvitor

Choklad
Vinbär

Gör så här: Blanda de malda nötterna/mandel, socker och äggvitor i en skål. Klicka ut på en bakplåtspapperklädd plåt och grädda i 200 grader tills de fått fin färg och lossnar från botten. Smält choklad och ringla/klicka på kakorna och lägg sedan några vinbär uppe på! Låt stelna och servera:)



I nästa blogginlägg tipsar jag om godaste såsen till fisk!

Kommentarer
Postat av: Veronica

Ja du, dom var supergoda och inte blev de sämre av att ätas på en klippa i skärgården!

2011-07-15 @ 09:59:40
Postat av: Hanna

men guud va gott! Det måste jag prova nån gång!

2011-07-15 @ 14:46:09
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Linda - Cupcakefluffan

Så gott det ser ut

2011-07-15 @ 21:35:05
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen