Indisk currykyckling

Foto: Karin / bevemyrs blogg
 
 
Jag har aldrig varit i indien, men om jag ska tro någonting om maten så är det att den smakar precis så här. Kycklig som blandas medi härligt mustiga smaker av curry, ingefära, spiskumin och gurkmeja. ;)
 
_____________________________________________________________________________________________________
 
 
Ingredienser:
 
1 kg kycklingfilé, skuren i mindre bitar
1 gul lök, hackad
2 vitlöksklyftor, pressade
4 äpplen, skalade och tärnade
1 msk curry
1 tsk mald ingefära
1 msk garam masala
1 tsk gurkmeja
1 tsk mald spiskummin
1 msk soja
1 hönsbuljongtärning
3 msk mango chutney
1 burk kokosmjölk
 
Gör så här: Stek kycklingen och blanda i övriga ingredienser, småsjud en stund och servera sedan med ris och sallad. 

Kommentarer
Postat av: Ida

Många, många tummar upp för att du börjat blogga igen! Jag har saknat dig 😊

2016-02-14 @ 20:23:19
Postat av: Karin / bevemyrs blogg

'Ida'
Tack snälla!!💕

2016-02-17 @ 06:52:19
Postat av: Carina.

Gott!

2016-02-18 @ 05:46:28
Postat av: emiiza

gott :-)

2016-02-18 @ 12:34:05
URL: http://emiiza.blogg.se/
Postat av: Angie

Ser jättegott ut! Tack för inspirationen :)

2016-02-22 @ 22:24:11
URL: http://idrottstjejen.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen