Hemgjort godis, snö, kyla och Norska gränsen

Foto: Karin / bevemyrs blogg
 
Att bylsa på sig en massa kläder och ge sig ut och njuta snö och kyla är underbart. Fjäll och vinter är en god kombination och själva bor vi vid Norska gränsen ett par dagar och låter dagarna fyllas av så mycket utomhus som vi bara kan. 
 
Fika är viktig och hemgjort godis med rice krispies och kolasmak är en riktigt god följeslagare i matsäcken. ;)
_____________________________________________________________________________________________________

 
Ingredienser:
 
50 g rice krispies (puffat ris), ca 6 dl
90 g smör
4 Mars bars, enkla, delade i småbitar
 
Gör så här: Smält smör och Mars på svag värme i en kastrull, rör så att det blir en jämn smet. Bland i rice krispies och klicka ut ca 30 "högar" på ett bakplåtspapper. Låts stelna. Ringla ev. över smält choklad. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Carina.

Lätta att göra och jättegoda.

2016-01-16 @ 14:40:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen