Sockerkakan som gör skäl för sitt namn

Foto: Karin / bevemyrs blogg
 
Fabian och Wilma fortsätter att vara kreativa i köket och sådant måste förstås uppmuntras. Här med ett helt freestylat recept på en sockerkaka som verkligen gör skäl för sitt namn då den innehåller mer socker än mjöl. ;) 
 
Så varsågoda, ett helt nytt recept från minibagarna här på bloggen. 
 
_____________________________________________________________________________________________________
 
Benons (kakan döptes till detta då bagarna ansåg det klinga franskt och fint ;) )
 
Ingredienser: 
 
2 dl socker
1 färsk lime, saften
1 krm citronsaft
1 1/2 dl mjöl
1 tsk smör, smält
2 ägg
1 tsk bakpulver
 
Gör så här: Blanda allt och häll i en smörad och bröad form (liten), grädda i 200 grader i ca 15 minuter, känn med sticka.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen