Superläckra raggmunksvåfflor
Foto: Karin / bevemyrs blogg
Att fira vårfrudagen med våfflor är en trevlig tradition. Vill du prova någonting annorlnda ska du testa de här superläckra raggmunksvåfflorna. En riktig fullträff. Krispiga, frasiga och fantastisk goda!! Toppade med knaperstekt bacon och lingonsylt är det en ny lunchfavorit.
Så gott folk, tycker ni om traditionell raggmunk så kommer ni antagligen att älska de här. Det gör jag!
_____________________________________________________________________________________________________
Ingredienser:
2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 1/2 tsk salt
4 dl lättmjölk
2 ägg
5-6 potatisar
2 msk flytande margarin
Gör så här: Blanda mjöl, bakpulver, salt, mjölk och ägg. Riv potatisen fin ner i smeten. Smörj våffeljärnet och grädda raggmunksvåfflorna. Servera med knaperstekt bacon och lingonsylt.
Kommentarer
Trackback