Kassler Bombay

Foto: Karin / bevemyrs blogg
 
 
Hur den här grädd- och creme fraichestinna kasslerrätten fått sitt namn är något av en gåta. ;)

Hursomhelst smakar det väldigt gott och kan rekommenderas alla som tycker om lite sötma i maten.
 
___________________________________________________________________________________________________
 
Ingredienser:
 
ca 500 g kassler, strimlad
1/2 purjolök, fint skivad
1 röd paprika, skuren i småbitar
1 liten burk ananasringar, i bitar
3 dl grädde
2 dl creme fraiche
1 msk curry
2 dl chilisås
riven ost
 
Gör så här: Lägg kasslern i botten på en ugnssäker form, strö över purjolök, paprika och ananas. Rör ihop grädde, creme fraiche, curry och chilisås. Häll röran i formen. Strö på riven ost och gratinera i ugnen (ca 200 grader) tills gratängen fått fin färg.
 
 
Bevemyrs på facebook
 

Kommentarer
Postat av: Linnéa Törebrant

ALLTID så himla fina och smaskiga bilder. Förstår inte varför jag plågar mig med att sitta och kolla på sånt här när jag ska leva på vidrig sjukhusmat i 31 dagar till tills jag blir utskriven. Buhu :(

2014-02-24 @ 15:34:07
URL: http://linneaelisabet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen