Mjölkchokladcheesekake

Foto: Karin / bevemyrs blogg
 
Mjölkchokladcheesekake. Len, mjuk, söt och jättegod!
 
 
_____________________________________________________________________________________________________
 
Ingredienser:
 
150 g digestivekekex, mixa smuligt
75 g smör, smält
 
300 g mjölkchoklad, smält
3 dl vispgrädde
200 g philadelphiaost
3/4 dl socker
 
Gör så här: Blanda kexsmulor och smält smör. Tryck ut i en form med löstagbara kanter. Vispa grädden tillsammans med osten, smeten ska bli fast. Rör i socker och smält choklad. Bred ut på kexbotten. Ställ i frysen ca 2 timmar. Garnera och servera. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen