Petit Choi

(null)

Den här luftiga bakelsen är en fransk klassiker. Lätt att baka och lika lätt att äta.🥰

Ingredienser:
3 dl vatten
100 g smör
120 g vetemjöl
3 ägg

Gör så här: Koka upp 3 dl vatten tillsammans med smöret (smöret skall smälta), häll allt i en skål och blanda i mjölet lite i taget. Vispa med elvisp tills smeten släpperfrån kanterna. Låt svalna en aning och vispa sedan i äggen. Spritsa ut på en plåt (16-20st) och grädda i ca 200 grader i ca 30 minuter. Kakaorna skall kännas lätta när den är klara. Låt svalna, skär av toppen och fyll med vispad grädde (smaksatt med socker) och jordgubbar. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen