Kycklingpaj

Foto: Karin / bevemyrs blogg
I pajsammanhang är den här pajen to die for!! Såååå god! Den äts flitigt och med stor njutning!

Ingredienser:

Pajdeg om man inte som vi använder färdig smördeg.
1 1/2 del vetemjöl
50 g smör eller margarin
1 msk vatten

Fyllning:
Kycklingfilé eller 1 grillad kyckling
1 gul lök, hackad
ca 10 färska champinjoner, skivade
150 g Philadelphiaost (light går bra!)
1/2 burk Chunky Salsa (som finns bland tacotillbehören)
riven ost

Gör så här: Sätt ugnen på 225 grader (vanlig ugn) 200 grader (varmluft). Blanda ingredienserna till pajdegen och tryck ut i en pajform, alt bred ut den färdiga smördegen. Förgrädda ca 10 min.

Rensa kycklingen och skär den eller om du valt kycklingfilén i mindre bitar. Bryn kyckling, lök och champinjoner. Tillsätt salsa och Philadelphiaost och låt puttra i hop en stund. Häll över kycklingblandningen och toppa med den rivna osten. Gratinera 10-15 min eller tills osten smält.


Kommentarer
Postat av: Jerka

Creamy Chicken!! Vilket passande namn! Ser väldigt väldigt gott ut!



Kram!!

2009-05-26 @ 15:21:55
Postat av: Magnus

Vilken fart du har på din blogg. Imponerande!

Riktigt snygga bilder också.



Keep up the good work :)

2009-05-26 @ 20:28:44
Postat av: Anonym

Oj så mycket beröm! Tack!!!



...Magnus, vi ses ju den 13:e, ser fram mot lite bloggtips i väntan på att grillspetten glödgas!

2009-05-27 @ 20:28:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen