Pannkaka gjord på kokosmjölk och banan
Foto: Karin / bevemyrs blogg
Porslin: Fat - Uppsala Ekeby "Kryss". Glas- IKEA
Brorsan tipsade om ruggigt goda pannkakor (från den här sympatiska bloggen) gjorda på kokosmjölk och banan. Med höga förväntningar gjorde jag för säkerhets skull dubbel sats, köket osade igen, dimman skingrades och matlyckan var fullständig. Magen åts trind och pannkaksupplevelseln var total.
Ingredienser:
2 port
2 ägg
1 burk kokosmjölk (400 ml)
2 dl mjöl
1 msk råsocker (eller för den delen farinsocker)
1/4 tsk salt
2 bananer
smör
Gör så här: Vispa ihop ägg, kokosmjölk, socker och salt. Skiva bananerna och rör ner dem i smeten. Stek små pannkakor i smör på ganska hög värme. Servera med frukt, sylt eller något annant gott. Pudra på florsocker om så önskas.
Kommentarer
Postat av: Jenny
Det både låter och ser gott ut!:)
Postat av: Emmas Kök
Låter riktigt spännande! Måste provas snarast!
Postat av: Malin
Vad gott det lät! Kanske det jag ska använda mina övermogna bananer till :)
Postat av: Mille
Men jisses så gott.
Några sådana istället för semlor i morgon lär det nog bli :)
Postat av: Marie
Dom där måste jag prova, låter jättegott!
Postat av: Eva
Nu har jag gjord pannkakorna och vi njöt i fulla drag!!! / Eva
Postat av: Marie
Det ÄR jättegott!!!:)
Postat av: Jenny
Låter gott som ett alternativ till vanliga. Ska testas snart.
Trackback