Curry, räkor och persikor i godaste soppan.
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1067987/images/2012/soppa_500b0e15e087c31d2f0001be.jpg)
Foto: Karin / bevemyrs blogg
Den här soppan rekommenderas å det varmaste. Dregel- och snålvattengod!! ![;)](http://s1.wp.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif?m=1129645325g)
![;)](http://s1.wp.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif?m=1129645325g)
_____________________________________________________________________________________________________
200 g räkor
1 liten burk konserverade persikor, i bitar, använd spadet också
3 dl grädde
1 burk krossade tomater
1 gul lök, hackad
2 köttbuljongtärningar
2 dl vatten
2 vitlöksklyftor
2 tsk curry
ev salt
Gör så här: Fräs gul lök, vitlök och curry i lite smör eller olja. Rör ner krossade tomater, grädde, vatten och köttbuljong. Låt allt småsjuda i ca 10 minuter. Blanda i räkor och persikor ( i bitar samt spadet) straxt före servering. Smaka ev av med lite salt och mer curry om du tycker det behövs.
Kommentarer
Postat av: mats
Godaste soppan jag ätit på länge, länge, länge
Postat av: Loffe
Den soppan låter "mungod". Den ska provas.
Trackback