Tacopaj

 
Foto: Karin / bevemyrs blogg
 
Häromdagen. "Hörudu Karin. Borde inte du blogga Ingelas tacopaj igen? Jag gör den rätt ofta och varje gång slås jag av hur fantastiskt god den är men hur väldigt osmaklig den ser ut på bilden (HÄR)."
 
Visst har du rätt Linnea, den här pajen förtjänar verkligen en uppdatering här på bevemyrs blogg.;)
 
 
______________________________________________________________________________________________________
 
Ingredienser till tacopajen:
 
Ca 500 gr nötfärs
1 påse tacokrydda
1 lök
150 gr smör
3 dl vetemjöl
2 msk vatten
200 gr Philadelphiaost 
2 dl Paprika och Chili Creme fraiche 
Ost
 
Gör så här: Stek färsen och löken, tillsätt kryddorna. Blanda smör, vetemjöl och vatten i en bunke, tryck ut i en pajform, ställ in formen i frysen en stund och förgrädda den sedan så att den blir sådär lite lagom brun. Ös över köttfärsröran i pajformen.  Rör ihop philadelphiaost och cremé fraiche, bre röran över köttfärsen, strö över ost. Grädda i ca 180 grader varmluft och 200 grader i vanlig ugn tills osten fått fin färg!
 

 
Bevemyrs på facebook
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen