Ägghalvor





Jag har världens bästa svärfar och han är dessutom världsbäst på att göra läckert goda ägghalvor! Till varje jul- och påskbord tillreds denna "Loffe- specialité"  och vi andra i familjen får nöjet att njuta och mumsa i oss!! Äggen är en riktig liten läckerbit för gommen och en självklarhet på våra smörgåsbord!!

Ingredienser
6 hårdkokta ägg
1 1/2 dl grädde
100 gr Kalles kaviar (eller liknande)
räkor
dill 
minitomater
eller annat som man vill garnera med

Gör så här: Koka 6 ägg (hårdkokta), dela äggen på mitten och gröp försiktigt ur gulan. Mosa gulan tillsammans med kaviaren, vispa grädden och rör ner ägg- och kaviarröran i den. Klicka i röran i de 12 ägghalvorna, garnera med räkor, dill, små tomatbitar eller något annat du tycker är gott! !!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen