räkrulle


_______________________________________________________________________________________________
Ingredienser:

Nu har vi ätit det här för andra gången (eller tredje om man räknar den vi åt på gårdsfesten) och det är verkligen gott!
Beröm av alla gäster!
Mycket smarrigt! Vi åt det som fredagsmys, men jag tror det skulle göra sig bra som förrätt.
Det här verkar verkligen kanongott, det blir fredagsmys nästa vecka. Undrar dock hur många rullen räcker till??
"Magdalena"
Det är lite svårt att svara på, det beror ju lite på hur du vill servera den. Med en lite rejälare sallad blir den ju "drygare", men du kan tänka dig att den blir som en rulltårta i storleken. Fyra inte allt för hungriga kvällsätare räcker den till när jag har serverat den i alla fall (då får man ju en fjärdedel var).
Den är supergod så smaklig måltid på fredag!:)
Hälsar Karin
"Karin"
Kommer nog göra dubbel sats då, ska jag välja att grädda 2 bottnar då eller funkar det på stora långpannan i ugnen och grädda allt på en gång? Hur skulle du göra? Vilken härlig blogg du har, ska prova massor av recepten här. Underbara foton dessutom!
"Magdalena"
Jag skulle göra två bottnar. Bli inte förskräckt av att smeten blir väldigt tjock, det är så den skall vara, det är bara att "smeta" ut den med en slickepott eller liknande. Den fluffar upp sig och blir riktigt fin när den gräddas sedan.
Tack för berömmet!:)
Hälsar Karin