Färska frukter med grönpepparsås





Foto: Karin / bevemyrs blogg

Den här lite udda såsen har hängt med några år nu och är fantastiskt god tillsammans med färska frukter. I orginalreceptet serveras den till jordgubbar men det är precis lika gott med what so ever i frukt- och bärväg!!=)

Våga testa vettja!! =) Det är faktiskt supersmarrigt!!!!

Ingredienser:

1 1/2 dl grädde
1 dl socker eller råsocker
50 gr smör
1-2 tsk lätt krossade grönpepparkorn

Gör så här: Koka ihop allt tills det tjocknat och servera ljummen tillsammans med frukt och bär.

Kommentarer
Postat av: Linda

Udda sås till frukt måste jag säga, måste absolut prova den! Kramen!

2009-09-06 @ 18:59:36
Postat av: Cattie

Känns som en totalt motbjudande kombination, men why not!? Hörde att Mat-Tina älskade svartpeppar-glass, så det är säkert helt rätt...:-)))))

2009-09-07 @ 07:40:45
Postat av: Bittan

Hej !

Sitter långt uppe i mörka norrlandskogen...hittade hit av en slump och har suttit och läst och framförallt njutit av alla otroligt vackra bilder !

Lämnar en hälsning att jag återkommer för att prova något av alla recept du så fint frestar oss läsare med,underbar sida och vilket arbete du lägger ner på presentationen ! Ljuvligt... /Mvh och en önskan om en God Jul / Bittan

2009-12-15 @ 22:02:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen