Honungsmarinerade fruktspett
Foto: Karin / bevemyrs blogg
Det här är ett oväntat gott och smakfriskt efterrättstips! Väldigt mycket mysgrillkänsla dessutom!:)
Ingredienser:
Ananas
Melon
Äpple
Hallon
Vindruvor
1 tsk kardemumma
1/2 tsk kanel
1/2 tsk strösocker
Gör så här: Skär ananas, äpple, melon eller andra frukter du tycker om i lagom spettbitar. Trä upp bitarna på träspett och varva gärna med hallon och vindruvor. Ringla över flytande honung. Blanda kardemumma, kanel och socker och strö det över frukten. Grilla tills spetten fått fin färg.
Kommentarer
Postat av: Åsa
Mums så gott det låter, och fräscht!!
Postat av: Erika - Bakglädje
Mums!
Postat av: Madde
Grillade efterrätter har jag inga recept på sedan tidigare. Bra!!
Trackback