Kyckling i pitabröd
Foto: Karin / bevemyrs blogg
Efter en slitig jobbvecka är den här väldigt enkla och mysiga plockrätten en riktig fredagsfavorit. Krämig kyckling med grönsaker, frukt och ost i pitabröd.
Ingrdienser:
3-4 kycklingfilleér
4 dl cremefraiche
1-2 dl grädde
några matskedar ketchup
grillkrydda
ev salt och peppar
pitabröd
sallad
tomat
lök
gurka
äpple
mango
ost
Gör så här: Skär kycklingen i småbitar och stek dem i smör, krydda med grillkrydda (eller någon annan favoritkrydda), rör i cremefraiche och grädde, smaksätt med ketchup och ev. salt och peppar. Låt småsjuda en liten stund. Värm pitabröden och fyll dem med kycklingröran, grönsaker, frukt och ost.
Kommentarer
Postat av: Birgitta
Vad gott det ser ut. Måste göra till helgen.
Kram Birgitta
Postat av: Birgitta
Tack för dom fina kommentarerna i min blogg. Du vet ju redan att jag ÄLSKAR din blogg.
Kram/Birgitta
Postat av: Jens
Det där låter både enkelt och gott!
Postat av: Jessica
Ojoj, hur god såg inte den ut då. Ett tag sen jag åt pita, får nog ta och baka en omgång.
Postat av: Vicky
Tänkte prova detta i kväll...
Postat av: Vicky
Vi åt din "kyckling i pitabröd" i söndags kväll och det var riktigt gott. Hade ingen mango, men det gick bra ändå. Det som blev kvar av "smeten" åt jag upp i måndags kväll (utan bröd) %)
Postat av: Elena
Tänk att jag äter pitabröd med fyllning bara på mitt
favorit kebabställe här i Malmö. Dags att ändra på detta!
Postat av: Ann-Sofie
Det blev lite rinnigt, men det var väldigt, väldigt gott. Skulle nog funka till ris också om man skulle få något över :)
Trackback