Grillad flundra i pitabröd
Foto: Karin / bevemyrs blogg
Midsommaraftonens kväll bjöd på vackert väder och grillning vid havet. Marinerad grillad flundra, pitabröd, romsås, citron, sallad, fetaost, grillade paprikor och tomater. Vääääldigt gott!!!
Nästa blogginlägg blir sött och lite syrligt!:)
_____________________________________________________________________________________________
Ingredienser:
flundrafilé
marinad
pitabröd
citron
sallad
paprikor
tomater
fetaost (skuren i mindre bitar)
Romsås:
2 burkar cremefraiche ca 4-5 dl
1 burk stenbitsrom
1 rödlök (hackad i småbitar)
olivolja
salt
peppar
Gör så här: Marinera flundrorna i någon god marinad, grilla dem tillsammans med paprikorna. Blanda ihop romsåsen. Skär grönsakerna. Värm pitabröden på gillen och fyll dem med fisk, grönsaker, ost och sås.
Ett smidigt litet frågespel som kan roa i sommarnatten!
Kommentarer
Postat av: Yvonne
Som ett handhållet smörrebrö! Ser vansinnigt gott ut! Nu ska jag göra pärlsockerkakorna igen! Med en hel matsked bakpulver.. ;) (ska ha i lite kakao också..)
Postat av: Emmas Kök
Gud så gott det ser ut! Grillad fisk är ju så smarrigt..
Postat av: Siri
Intressant sida! Det märks att du gillar att skriva!
Trackback