Fish and chips vid Englands sydligaste udde - Lizard point


Panerad....

färsk!

Foto: Karin / bevemyrs blgog


Mitt allra första engelska matminne är när jag som barn äter fish and chips invirat i tidningspapper och smaksatt med vinäger. Den här gången blev det utan tidningspapper men med vinäger och dessutom en hänförande utsikt över vattnen kring Englands sydligaste udde, Lizard point.

Rätten är en typ av snabbmat och säljs både som gatuköksvariant och upplagd på fat som här. Du beställer antingen med panerad fisk eller med färsk. Riktigt gott att skvätta på vinäger också!:)






Efter maten passade vi på att vandra iväg längst med klipporna. Lizard point är vackert!


Små fiskebåtar uppdragna för att undkomma vågorna.






I nästa inlägg spanar vi in några uråldriga gamla stenar - Stonehenge:)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jättefina bilder! Vilken snabbmat då ;) Ser himla gott ut!

2011-08-16 @ 14:40:01
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Mårtenssons kök

Så gott med fish'n chips, men det ska ätas i England, det smakar liksom mycket bättre där! Och med en sådan utsikt så bör det ju blir ännu godare...

Så fint ni matchar det blå havet i era blå kläder, förresten:)

2011-08-16 @ 21:09:58
URL: http://martenssonskok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen