Kryddig äppelchutney med kanel och ingefära


Foto: Karin / bevemyrs blogg

Verkligen pricken över i och supergott tillsammans med en bit kött eller lite kyckling!:)

_______________________________________________________________________________________________


Ingredienser:

1 gul lök, hackad
500 g äpplen, i små bitar
1/2 dl vatten
1/2 dl äppelcidervinäger
1 dl socker
1/2 hönsbuljongtärning
1-2 kanelstänger
2 tsk mald ingefära
lite smör till stekning


Gör så här: Fräs den hackade löken i lite smör så att den mjuknar. Tillsätt övriga ingredienser och låt allt fräsa ihop, ca 10 minuter. Servera tillsammans med kött eller kyckling. Smakar gott både lite ljummen och kall.

Kommentarer
Postat av: Pinglan

Gott, gott!

2011-12-01 @ 11:39:57
URL: http://pinglansreceptblogg.blogspot.com
Postat av: Katja - Foodelicious

Oj vad gott! Och vilken härlig bild!

2011-12-02 @ 14:06:11
URL: http://foodelicious.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen