Kryddig äppelchutney med kanel och ingefära
Foto: Karin / bevemyrs blogg
Verkligen pricken över i och supergott tillsammans med en bit kött eller lite kyckling!:)
_______________________________________________________________________________________________
Ingredienser:
1 gul lök, hackad
500 g äpplen, i små bitar
1/2 dl vatten
1/2 dl äppelcidervinäger
1 dl socker
1/2 hönsbuljongtärning
1-2 kanelstänger
2 tsk mald ingefära
lite smör till stekning
Gör så här: Fräs den hackade löken i lite smör så att den mjuknar. Tillsätt övriga ingredienser och låt allt fräsa ihop, ca 10 minuter. Servera tillsammans med kött eller kyckling. Smakar gott både lite ljummen och kall.
Kommentarer
Postat av: Pinglan
Gott, gott!
Postat av: Katja - Foodelicious
Oj vad gott! Och vilken härlig bild!
Trackback