Sega nötkakor med vinbärstopp

Foto: Karin / bevemyrs blogg
När sjöliv levs äts kakor på klipporna i största njutning! Utan överdrift, den här är fantastiskt god!!!
________________________________________________________________________________________________
Ingredienser:
1 påse hasselnötter eller mandel, ca 200 g, malda
200 g socker
4 äggvitor
Choklad
Vinbär
Gör så här: Blanda de malda nötterna/mandel, socker och äggvitor i en skål. Klicka ut på en bakplåtspapperklädd plåt och grädda i 200 grader tills de fått fin färg och lossnar från botten. Smält choklad och ringla/klicka på kakorna och lägg sedan några vinbär uppe på! Låt stelna och servera:)

I nästa blogginlägg tipsar jag om godaste såsen till fisk!
Kommentarer
Postat av: Veronica
Ja du, dom var supergoda och inte blev de sämre av att ätas på en klippa i skärgården!
Postat av: Hanna
men guud va gott! Det måste jag prova nån gång!
Postat av: Linda - Cupcakefluffan
Så gott det ser ut
Trackback