Njutning på en klippa - stekt fisk med grönsaker och romsås
Foto: Karin / bevemyrs blogg
Att steka fisk bara sådär och äta det tillsammans med sallad och godaste romsåsen är väldigt, väldigt mycket njutning!
Tips: Något som också är fantastiskt gott är att stoppa fisken, grönsakerna och såsen i ett pitabröd.
______________________________________________________________________________________________
Ingredienser romsås:
2 dl cremefraiche
2 msk hummerfond
1 tsk senap
1 krm svartpeppar
1 pressad vitlöksklyfta
100 g stenbitsrom
Gör så här: Blanda allt och servera till fisk.
I nästa blogginlägg spanar vi in kottdjur och gott grilltilltugg!:)
Kommentarer
Postat av: Hanna
Ser jättegott ut! Du bjuder alltid på så fina bilder! =)
Postat av: Erika - Bakglädje
Mumsigt! Mat lagad utomhus är alltid godare än mat lagad inomhus. :-)
Vi stod ute under parasollet och lagade mat på muurikkan här om dagen. Tyvärr var vi tvugna att sitta inne och äta för regnet öste ner.
Postat av: Superkokken
Tusen takk for flotte menyer.
Er du glad i fisk, vær velkommen til min sjømatuke - daglig nye oppskrifter på fisk og skalldyr på www.superkokken.no
Beste hilsen fra Norge og Superkokken :-)
Trackback