Njutning på en klippa - stekt fisk med grönsaker och romsås


Foto: Karin / bevemyrs blogg

Att steka fisk bara sådär och äta det tillsammans med sallad och godaste romsåsen är väldigt, väldigt mycket njutning!


Tips: Något som också är fantastiskt gott är att stoppa fisken, grönsakerna och såsen i ett pitabröd.
______________________________________________________________________________________________

Ingredienser romsås:

2 dl cremefraiche
2 msk hummerfond
1 tsk senap
1 krm svartpeppar
1 pressad vitlöksklyfta
100 g stenbitsrom
Gör så här: Blanda allt och servera till fisk.





I nästa blogginlägg spanar vi in kottdjur och gott grilltilltugg!:)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Ser jättegott ut! Du bjuder alltid på så fina bilder! =)

2011-07-17 @ 19:13:35
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Erika - Bakglädje

Mumsigt! Mat lagad utomhus är alltid godare än mat lagad inomhus. :-)

Vi stod ute under parasollet och lagade mat på muurikkan här om dagen. Tyvärr var vi tvugna att sitta inne och äta för regnet öste ner.

2011-07-17 @ 21:25:19
URL: http://bakgladje.blogspot.com
Postat av: Superkokken

Tusen takk for flotte menyer.

Er du glad i fisk, vær velkommen til min sjømatuke - daglig nye oppskrifter på fisk og skalldyr på www.superkokken.no



Beste hilsen fra Norge og Superkokken :-)

2011-08-11 @ 15:09:20
URL: http://www.superkokken.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen