Långpannekaka med banan och choklad


Foto: Karin / bevemyrs blogg


Delfiner, elefanter, tigrar, apor, noshörningar....och så en saftig banankaka med stora chokladbitar:)


______________________________________________________________________________________________


Ingredienser:

3 ägg
4 1/2 dl socker
225 g smör, smält
2 1/4 dl mjölk
6 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 msk vaniljsocker
2 st bananer, väl mogna och mosade
100-200 g blockchoklad, hackad grovt, mörk eller ljus (använd någon du tycker om)

Gör så här: Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Blanda i övriga ingredienser. Häll ut smeten på en bakplåtspappersklädd långpanna. Grädda i ca 200 grader i ca 20 minuter. Låt svalna och skär sedan i lagom stora bitar.





Kommentarer
Postat av: Katarina

Praktiskt att baka i långpanna! Härliga bilder :)

2012-04-18 @ 04:09:00
URL: http://hovkonditorn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen