Långpannekaka med banan och choklad
Foto: Karin / bevemyrs blogg
Delfiner, elefanter, tigrar, apor, noshörningar....och så en saftig banankaka med stora chokladbitar:)
______________________________________________________________________________________________
Ingredienser:
3 ägg
4 1/2 dl socker
225 g smör, smält
2 1/4 dl mjölk
6 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 msk vaniljsocker
2 st bananer, väl mogna och mosade
100-200 g blockchoklad, hackad grovt, mörk eller ljus (använd någon du tycker om)
Gör så här: Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Blanda i övriga ingredienser. Häll ut smeten på en bakplåtspappersklädd långpanna. Grädda i ca 200 grader i ca 20 minuter. Låt svalna och skär sedan i lagom stora bitar.
Kommentarer
Postat av: Katarina
Praktiskt att baka i långpanna! Härliga bilder :)
Trackback