Torsk i folie med mozzarella och spenat


Foto: Karin / bevemyrs blogg

Enkelt och gott! Se till att krydda ordentligt bara!:)
_______________________________________________________________________________________________

Ingredienser 3-4 portioner:

1 bit torsk, frusen eller färsk eller annan liknande fisk
spenat, frusen eller färsk
2 dl creme fraiche
2 bitar mozzarellaost
1/2 purjolök
citronpeppar
salt
peppar

Gör så här: Lägg en lagom bit torsk på 3-4 foliebitar, placera spenaten runt omkring. Krydda ordentligt med salt, peppar och citronpeppar. Klicka på creme fraiche och skiva purjolöken fint och lägg den uppepå. Dela osten i bitar och strö den över alltsammans. Avsluta med att krydda ordentligt en gång till (kryddar man för dåligt blir det lätt smaklöst). Vik ihop folien runt fisken, gärna lite luftigt för om osten ligger an mot folien fastnar den lätt i metallen. Grilla i ugnen i 225 grader i ca 20 minuter (dubbla tiden om du använder frysta ingredienser). Servera med sallad, kokt potatis, ris eller någonting annat du tycker om.

Kommentarer
Postat av: Fröken Dill

Fisk i folie är verkligen enkelt och smakar fantastiskt! Smart och snyggt att fota fisken olagad också. Det ser otroligt fräscht ut och man förstår dessutom hur snabblagat det är. Vet inte om du har samma erfarenhet, men hos mig är lagad fisk inte alltid den bästa fotomodellen...

2012-04-02 @ 13:28:04
URL: http://www.frkdill.blogspot.com
Postat av: Karin / bevemyrs blogg

"Fröken Dill"

Uppskattar verkligen dina kommentarer.

Jo, så är det allt - för min del är det näst intill omöjligt att fota fisken färdiglagad. Då ser det mest ut som en enda slabbig röra. Gott men inte vackert!:)

2012-04-02 @ 18:40:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen