Västerbottenostlax


Foto: Karin / bevemyrs blogg


Godaste fisken med godaste osten.

_______________________________________________________________________________________________

Ingredienser:

4 laxfileer
5 dl creme fraiche
riven västerbottenost, jag använde 1 påse, ca 125 g
1 citron, ekologiska

salt
citronpeppar

Gör så här: Lägg fileérna i en ugnsfast form. krydda. Riv över citronskal. Blanda creme fraiche och ost, smaka av med lite salt. Lägg röran på laxen. Garnera med citronskivor. Gratinera i ca 200 grader tills laxen är genomstekt. Servera med potatis/klyftpotatis, sallad.

Kommentarer
Postat av: Mats

Jättegott!! ;-)

2012-05-31 @ 11:33:45
Postat av: Katarina

Måste prova, låter supergott!

2012-06-01 @ 19:55:09
Postat av: Anna

Mycket god!

2012-06-01 @ 21:26:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen