Superläckra raggmunksvåfflor

Foto: Karin / bevemyrs blogg
 
Att fira vårfrudagen med våfflor är en trevlig tradition. Vill du prova någonting annorlnda ska du testa de här superläckra raggmunksvåfflorna. En riktig fullträff. Krispiga, frasiga och fantastisk goda!! Toppade med knaperstekt bacon och lingonsylt är det en ny lunchfavorit.
 
Så gott folk, tycker ni om traditionell raggmunk så kommer ni antagligen att älska de här. Det gör jag! ;)
 
 
_____________________________________________________________________________________________________
 
 
Ingredienser:
 
2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 1/2 tsk salt
4 dl lättmjölk
2 ägg
5-6 potatisar
2 msk flytande margarin
 
Gör så här: Blanda mjöl, bakpulver, salt, mjölk och ägg. Riv potatisen fin ner i smeten. Smörj våffeljärnet och grädda raggmunksvåfflorna. Servera med knaperstekt bacon och lingonsylt.
 
Bevemyrs på facebook

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen