Mug cake med nutella, choklad och hallon

Foto: Karin / bevemyrs blogg
 
Himmel så gott!!
 
_______________________________________________________________________________________________________
 
 
Ingredienser:
 
4 msk vetemjöl
1/2 dl nutella
4-5 msk socker
3 msk kakao
1 ägg
3 msk olja
3 msk mjölk
1/2 - 1 dl frusna hallon
 
Gör så här: Blanda mjöl, nutella, socker, kakao, ägg, olja och mjölk. Rör ner hallonen. Häll smeten i två kaffekoppar/temuggar. Micra i 1 1/2 minut på full effekt. Tiden varierar lite beroende på vilken mikro du har men mellan 1 och 2 minuter är lagom. Kakan ska bli gräddat i kanterna och rinnande i mitten, då är den perfekt. Servera med grädde/glass hallon

Kommentarer
Postat av: Camilla

Tror du att man kan byta ut mjölet mot glutenfri mjölmix?

2014-04-08 @ 19:08:11
Postat av: Veronica

Lite 'fondantaktig'? Kram! :-)

2014-04-08 @ 21:13:16
Postat av: Karin / bevemyrs blogg

'Camilla'
Det går säkert jättebra! :)

2014-04-16 @ 13:09:02
Postat av: Karin / bevemyrs blogg

'Veronica'
Ja, fast man får ta i beaktande att den är micrad. Lite 'snabbmatskänsla' med andra ord!:)

2014-04-16 @ 13:11:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen