Mug cake med nutella, choklad och hallon
Foto: Karin / bevemyrs blogg
Himmel så gott!!
_______________________________________________________________________________________________________
Ingredienser:
4 msk vetemjöl
1/2 dl nutella
4-5 msk socker
3 msk kakao
1 ägg
3 msk olja
3 msk mjölk
1/2 - 1 dl frusna hallon
Gör så här: Blanda mjöl, nutella, socker, kakao, ägg, olja och mjölk. Rör ner hallonen. Häll smeten i två kaffekoppar/temuggar. Micra i 1 1/2 minut på full effekt. Tiden varierar lite beroende på vilken mikro du har men mellan 1 och 2 minuter är lagom. Kakan ska bli gräddat i kanterna och rinnande i mitten, då är den perfekt. Servera med grädde/glass hallon
Kommentarer
Postat av: Camilla
Tror du att man kan byta ut mjölet mot glutenfri mjölmix?
Postat av: Veronica
Lite 'fondantaktig'? Kram! :-)
Postat av: Karin / bevemyrs blogg
'Camilla'
Det går säkert jättebra! :)
Postat av: Karin / bevemyrs blogg
'Veronica'
Ja, fast man får ta i beaktande att den är micrad. Lite 'snabbmatskänsla' med andra ord!:)
Trackback