Smekande len chokladmousse

Foto: Karin / bevemyrs blogg
 
Idag fick Mats reda på att en av hans vetenskapliga artiklar ska publiceras. Stort.
 
Så här på kvällskvisten firar vi detta med en smekande len och härligt god chokladmousse.;)
 
 
 
_____________________________________________________________________________________________________
 
 
Ingredienser:
 
ca 120 g mörk choklad
2 äggulor
4 msk kaffe
4 msk florsocker
3 dl vispgrädde
1/2 dl Never stop eller hackade chokladbitar
 
Hallon till servering
 
Gör så här: Smält chokladen försiktigt i mikrovågsugn. Låt den svalna något. Rör ner det kalla kaffet, florsockret och äggulorna. Viapa grädden. vänd ner chokladröran i grädden. Blanda ner Never stop eller hackad choklad. Pytsa upp i glas eller skålar. Ställ i kylskåp tills smeten stelnat. Dekorera efter tycke och smak. Servera tillsammans med mycket hallon.
 
 
Bevemyrs på facebook
 
 

Kommentarer
Postat av: Fröken Dill

Chokladmousse är nog ändå den godaste efterrätten! Bra idé med hackade never stops i...

2014-03-29 @ 06:11:03
URL: http://www.frkdill.blogspot.com
Postat av: milla

Spännande vad handlar artiklarna om?

2014-03-30 @ 13:18:14
URL: http://millashalsoblogg.blogspot.com
Postat av: Sofia

Trillade över ditt recept på Bountykaka bland mina sparade länkar härromdagen, enkla att göra och supergoda! Så tack för det goda kvällsfikat :)

2014-04-02 @ 18:32:38
URL: http://www.lyckoslumpen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen