Kebabgryta

Foto: Karin / bevemyrs blogg
 
 
Härligt krämig kebabgryta med bl.a. grädde, vitlök och champinjoner. Servera med ris och sallad.
 
 

_______________________________________________________________________________________________________
 
Ingrediensser:
 
400 g kebabkött (finns att köpa i frysdisken)
2 gula lökar, hackade
2 vitlöksklyftor, hackade
1 ask färska champinjoner, det går bra med en burk konserverade också
3 dl grädde
1 burk krossade tomater
ca 1 msk kebabkrydda
1 buljongtärning, grönsaks eller kött
 
smör att steka i
 
 
Gör så här: Fräs kebabkött, lök, vitlök och champinjoner i en stekpanna. Blanda i grädde, buljong, tomater och kryddor. Smaka av med salt. Servera med ris och sallad.
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Enormt god!

2015-05-11 @ 21:48:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen