Kebabgryta

Foto: Karin / bevemyrs blogg
Härligt krämig kebabgryta med bl.a. grädde, vitlök och champinjoner. Servera med ris och sallad.
_______________________________________________________________________________________________________
Ingrediensser:
400 g kebabkött (finns att köpa i frysdisken)
2 gula lökar, hackade
2 vitlöksklyftor, hackade
2 gula lökar, hackade
2 vitlöksklyftor, hackade
1 ask färska champinjoner, det går bra med en burk konserverade också
3 dl grädde
1 burk krossade tomater
ca 1 msk kebabkrydda
1 buljongtärning, grönsaks eller kött
3 dl grädde
1 burk krossade tomater
ca 1 msk kebabkrydda
1 buljongtärning, grönsaks eller kött
smör att steka i
Gör så här: Fräs kebabkött, lök, vitlök och champinjoner i en stekpanna. Blanda i grädde, buljong, tomater och kryddor. Smaka av med salt. Servera med ris och sallad.
Kommentarer
Postat av: Johanna
Enormt god!
Trackback