Lövbiffgryt med senap och soltorkade tomater

Foto: Karin / bevemyrs blogg
 
Det jobbigaste med den här grytan är att man äter alldeles för mycket av den. Man stoppar i sig så mycket att man blir rakt av proppmätt och efter det okynnesäter man lite till bara för att det är så gott.;)
 
 
______________________________________________________________________________________________________
 
 
Ingredienser:
 
600-800 g lövbiff, strimlad
2 dl vatten
4 dl creme fraiche
4 msk soja, gärna japansk
1 dl grädde
2-3 tsk Dijon senap
6-7 soltorkade tomater, strimlade
1 dl syltlök
smör att steka i
salt 
peppar
 
Gör så här: Stek lövbiffen i smör och krydda. Häll på vatten och låt allt småputtra i 5 minuter. Rör i creme fraich, soja, grädde och senap. Låt grytan puttra i ca 10 minuter till. Strö över strimlade soltorkade tomater och syltlök. Servera med klyftpotatis/pressad potatis/ris och en sallad. 
 

Kommentarer
Postat av: Mathilda Schöfl

Mums :)

2016-02-25 @ 17:41:08
URL: http://mathildis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen