Fransk ciderkyckling

(null)

Den här franska kycklinggrytan är verkligen super, super supergod! 

När vi kommer hem till Sverige måste vi testa att göra den på Murikka, det kommer att bli perfekt!

Ingredienser:
1 paket bacon, skuren i småbitar
600 g-800 g kycklingfilé, skuren i bitar
1/2 purjolök, skivad
1 tsk timjan, torkad
1 dl outspädd äppeljos + 3 dl vatten eller 4 dl torr äppelcider
4 dl créme fraiche
Salt och peppar

Gör så här: Stek kyckling och bacon i lite olja, krydda. Ta ur stekpannan och lägg på ett fat. Stek purjon mjuk och strö på timjan. Häll på äppeljos/vatten eller äppelcider och créme fraiche. Rör i kyckling och bacon. Smaka av med salt.

En tidig morgonpromenad på stranden innan frukosten. 👌🏻
(null)

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen