Rabarberkaka med kardemumma

(null)

Vi fortsätter på det inslagna rabarberspåret med den här söta och sega kakan. Pudrad med kardemumma är den en av de absolut godaste i sin kategori. Prova så får du se!😊

Ingredienser:
75 g smör, smält
2 ägg
2 1/2 dl socker
2 1/2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
Kardemumma att pudra på
Några dl fint skuren rabarber

Gör så här; Vispa ägg och socker pösigt, blanda i smör, socker, vetemjöl och bakpulver och häll ner i en bakplåtspappersklädd springform. Fördela rabarbern i formen och pudra på kardemumma. Grädda i 200 grader i ca 25-30 minuter. Kakan skall vara lite kladdig och seg. Servera med grädde och glass. 

I nästa inlägg äter vi lax i en svårslagen västerbottenostcombo.😊


Kommentarer
Postat av: Anonym

nämen vad det där såg trevligt ut :D

2019-06-25 @ 16:01:45
URL: http://elincecilia.com
Postat av: Carina Lindh

Lätt och snabb att göra och god!

2019-06-26 @ 21:40:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen