Rabarberkaka med kardemumma
Vi fortsätter på det inslagna rabarberspåret med den här söta och sega kakan. Pudrad med kardemumma är den en av de absolut godaste i sin kategori. Prova så får du se!😊
Ingredienser:
75 g smör, smält
2 ägg
2 1/2 dl socker
2 1/2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
Kardemumma att pudra på
Några dl fint skuren rabarber
Gör så här; Vispa ägg och socker pösigt, blanda i smör, socker, vetemjöl och bakpulver och häll ner i en bakplåtspappersklädd springform. Fördela rabarbern i formen och pudra på kardemumma. Grädda i 200 grader i ca 25-30 minuter. Kakan
skall vara lite kladdig och seg. Servera med grädde och glass.
I nästa inlägg äter vi lax i en svårslagen västerbottenostcombo.😊
Kommentarer
Postat av: Anonym
nämen vad det där såg trevligt ut :D
Postat av: Carina Lindh
Lätt och snabb att göra och god!
Trackback