Mascarponekyckling på Muurikkan
Mascarponekyckling smakar otroligt krämigt, lent och mustigt på samma gång. Perfekt att laga hemma i stekpannan eller ute i naturen om du har turen att ha en Muurikka.😀
I nästa blogginlägg får ni receptet på kakan som Fabian tyckte jag skulle sälja och bli miljonär på istället för att bjussa bort det här på bloggen.😊
Ingredienser:
1 kg kyckling, skuren i bitar
Olja att steka i
Salt och peppar
2 grönsaksbuljongtärningar
1 tsk sambal oelek
1 dl Mango chatney
2 dl créme fraiche
1 ask mascarponeost
3 dl grädde
1 paprika, strimla
Gör så här: Stek kycklingen i lite olja och krydda. Rör i övriga ingredienser och låt allt puttra en stund. Servera med ris och sallad.
Kommentarer
Postat av: Carina Lindh
Här har man varit borta 2 veckor och det har producerats en hel liten bok med recept under tiden! Hurra! Tack!
Postat av: Karin
Hej!
Ja här finns det massor som ska bloggas. Väldigt kul att du uppskattar det!:)
Postat av: Carina Lindh
Sååå gott! Prova!
Trackback