Mascarponekyckling på Muurikkan

(null)
(null)


Mascarponekyckling smakar otroligt krämigt, lent och mustigt på samma gång. Perfekt att laga hemma i stekpannan eller ute i naturen om du har turen att ha en Muurikka.😀

I nästa blogginlägg får ni receptet på kakan som Fabian tyckte jag skulle sälja och bli miljonär på istället för att bjussa bort det här på bloggen.😊

Ingredienser:
1 kg kyckling, skuren i bitar
Olja att steka i
Salt och  peppar 
2 grönsaksbuljongtärningar
1 tsk sambal oelek
1 dl Mango chatney
2 dl créme fraiche
1 ask mascarponeost
3 dl grädde
1 paprika, strimla

Gör så här: Stek kycklingen i lite olja och krydda. Rör i övriga ingredienser och låt allt puttra en stund. Servera med ris och sallad.









Kommentarer
Postat av: Carina Lindh

Här har man varit borta 2 veckor och det har producerats en hel liten bok med recept under tiden! Hurra! Tack!

2019-06-05 @ 16:13:05
Postat av: Karin

Hej!
Ja här finns det massor som ska bloggas. Väldigt kul att du uppskattar det!:)

2019-06-05 @ 16:36:34
URL: http://bevemyrs.blogg.se/
Postat av: Carina Lindh

Sååå gott! Prova!

2019-09-11 @ 18:54:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen