Persikor i kompott




Foto: Karin / bevemyrs blogg

Till alla baguetter och croissanter som äts passar det särskilt bra med någonting sött. Den här persikokompotten köptes först i tron om att det var en marmelad men föll sedan alla på läppen för att den var sådär lagom osöt och med stora härliga bitar av persika.

Om någon blir sugen på persikoresept så kika här och här från min egen skörd hemma i sverige förra året!:)

Någonting som verkligen tar andan ur kroppen är skönheten i alla dessa oändligt vackra solrosfällt som man inte ser slutet på och som finns äverallt.


Kommentarer
Postat av: Elin

Ser såååå gott ut!!! Fin blogg!!!

2010-07-27 @ 12:38:54
Postat av: Erika - Bakglädje

Persikokompott lät riktigt gott. Om den dessutom inte var allt för söt så låter det ännu godare. :-)

2010-07-27 @ 17:29:37
URL: http://bakgladje.blogspot.com
Postat av: Vicky

Å s fina solrosor!!! Odlar man dom bara för att det ska se fint ut eller har man någon nytta av dem. Fågelmat? Har du något recept med solrosfrön kanske? Något bröd? / Vicky

2010-07-28 @ 16:55:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Matbloggstoppen